SPEXIGT!

Då har vi haft spexfoto också! Fyfan va kul det var :D Man blir som ett litet barn igen när man klär ut sig, så awesome. Jag blev grovt snygg dessutom, öhö. Men dagen började inte direkt bra, jag lyckades nämligen med konststycket att somna innan jag ställde klockan, så jag försov mig en liten stund, närmare bestämt 3 timmar :) Så fick gå, och kom fram 11.30 när jag börja 8.20 ^^ Det betydde tyvärr att jag missade musiken, som är det absolut bästa ämnet i veckan.

Men åter till spexfotot, temat var då "sönderstressade av natur-natur", och man skulle se halvt sinnessjuk ut var det tänkt. Det lyckades de flesta lite bra med :) Här får ni lite bilder, till och med en på mig normalt, så ni inte tror att jag alltid ser ut så där ;)


Jag gillar bilden på mig och Frida av någon anledning :)

Oh, thank god it's friday

Jag är så glad att det är fredag! Har pluggat sönder senaste dagarna. Matteprovet i onsdags visade sig dock vara riktigt överlätt, så jag blir nästan missnöjd för alla fel haha. Biologiprovet idag var dock betydligt svårare, antingen har jag rätt på det mesta eller så har jag fel på allt och IG känns det som. Biologi är för övrigt riktigt hemskt ämne. Forskare verkar ha ansträngt sig för att ha så krångliga namn på allting som möjligt. Usch.

På måndag är det dock spexfoto, vilket jag ser fram emot! Alltid kul att klä ut sig eller hur? ;) Och nu är allt klart med vår studentskiva! Den kommer att vara på skyddsrummet på söder :D Längtar som fan! Själva lokalen är riktigt snygg. Ååååh, längtar till 18e april!

En inte lika kul grej är att jag för första gången i mitt liv funderar på att byta klubb i innebandyn, alternativt sluta helt. Anledningen är vår nya tränare som är en komplett idiot. Han tränade då 93:orna förra säsongen, och i år slogs lagen ihop, och han kan inte sluta favorisera dom. Hela tiden ska han försöka spela med 93:orna som är alldeles för dåliga, och därför går det lite åt helvete. Vi ska tydligen på träningsläger imorgon, men har inte fått minsta lilla info än. Det skulle först vara i Enköping, men flyttades till vårat klubbhus... Jag ska sova i sovsäck en lördagkväll i ett hus som är 300 meter från min säng, så onödigt bara :P


No matter which way you go

Gah jag dränks i plugg! Från och med imorrn så börjar min period med 5 prov på två veckor. Jag kommer med stor säkerhet inte överleva detta, så det har varit härligt att lära känna alla människor :) Det börjar då imorrn med prov i matte E, fortsätter sen med Biologiprov på fredag. Sen nästa vecka så har jag historiaprov på torsdag och kemiprov på fredagen, för att sen avsluta terrorn med ett 3-timmars fysikprov måndagen därpå. Usch för skolan just nu. Fyller dessutom år samma dag som kemiprovet ^^ Känns som en lagom kul uppladdning!

Ska väl ge en uppdatering angående mitt tafatta försök att lära mig gitarr också. Det är hysteriskt (stolen word) kul att spela gitarr i skolan, man lär sig verkligen. Kan nu Wonderwall helt utan problem, och har börjat lära mig Hallelujah med Jeff Buckley nu. Den är skitsvår med plock, men det ska nog gå :) Gitarren hemma lyckas jag fortfarande inte stämma dock. Någon talangfull?

Men nu måste jag gå och plugga matte igen, annars saknar boken mig. Avslutar med en låt som jag på nåt konstigt sätt blivit beroende av. Den ger en abstinens helt enkelt! Ska lära mig den på gitarr!



Ååh, såg nu att jag har prov dagen efter Paramore också! TUNGT!

She’s the last of the English roses

Woho, blogginlägg av Simon! Har inte skrivit sen i onsdags, så finns lite att uppdatera om. Min syrra fyllde till exempel 20 i torsdags. Grattis henne. Tyvärr så var ju halva släkten sjuk i olika mystiska sjukdomar så jättefirad blev hon ju inte! Men ändå ^^ Sen fick vi ju vinna i korpen igen, när vi spöa serietvåan med 1-0 och jag höll nollan :)

Men idag så gick det tyvärr inte lika bra, innebandymatch lååååångt bort i Täby, närmare bestämt Tibblehallen, samling klockan 9.30. Jag kan ju säga er att jag inte var pigg när jag lämnade huset vid 8.15! Det är omänskligt att gå hemifrån så tidigt en söndagmorgon. När jag kom fram var jag tröttare än när jag gick och la mig kvällen innan haha. Det gick inte så bra att spela heller, men uppladdningen var ju inte jättebra om man säger så. Vi fick inte veta i vilken av hallarna vi skulle spela i, så när vi sprang ut på planen när det var 2 minuter kvar till matchstart så kände man på sig att det inte skulle gå så bra. Äckligt underlag var det också! Som att spela på ett vardagsrumsgolv ^^ Till slut förlora vi med 9-4, lite pinsamt eftersom de flesta i Täby visa sig vara 94:or!

Kom hem vid typ 13-13.30 tror jag, duschade och somnade på sängen direkt och sov! Vet inte hur länge jag sov men äckligt var det! Hatar att somna mitt på dagarna, mår så dåligt när man vaknar! Jag mår helt galet illa och är yr och helt borta i en halvtimme minst. Efter det är man däremot pigg och glad! Nej nu har jag skrivit för mycket känner jag, ni ska ju orka läsa också right? :) Så avslutar med en bild på min syster som inte är tonåring längre! Och skriver någon att hon är lik mig så blir jag sur ^^


As life gets longer, awful feels softer

Fan också, nu är jag uppe för sent igen, så onödigt, men fan! Dessutom såg jag nyss mitt schema för imorgon, och det är väl pay-back för måndag-tisdag. Visserligen bara tre lektioner, men en stor håltimme mellan 11.20 och 14.30 som bara dödar mig. Det är för kort tid för att åka hem, men alldeles för lång tid för att spendera att inte göra ett dugg i skolan :S Får skriva på historiaarbetet eller något annat tråkigt.

Måste ge er en låt också, av Blur. Den är inte jättebra egentligen, men dialekten från han som pratar (ja han pratar) i versen är så cool att jag älskar låten ^^ Så vill jag också låta när jag pratar engelska :o

Gotta love brittisk dialekt. Glömde säga att jag spelade korpmatch i måndags också! Vi vann till och med :D 2-1! Så lite bra går det ibland ;) Match igen idag (onsdag) mot nåt skitgäng ^^ Men nu ska jag tvinga mig i säng, god natt allihopa!


She lives in a fairy tale

Har varit en riktigt tuff start på den här veckan, riktigt synd om mig. Igår så började jag snortidigt, vid klockan 2 på eftermiddagen. Sen hade jag 1 lektion och slutade 15.10. Det var riktigt jävla tufft, tyckte synd om mig då. Sen idag var det nästan lika illa. Började vid 10 och slutade 13.45, fan va tuffa dagar. Hela 4 lektioner på två dagar, det är ett omänskligt schema. Nej men nu ska jag sluta vara ironisk. Det är alltid skönt med en mjukstart på veckan. Dessutom riktigt duktigt av mig att vara sekunder från att försova mig när jag började klockan 2 på eftermiddagen!

Kollade igenom Spotify igår kväll också, och jag har missat massor av nya skivor som jag måste lyssna igenom, detta blir stressigt! Dessutom kom jag nyligen på att jag har en lång redovisning i Historia A som ska vara klar på torsdag, och jag har typ inte börjat. Istället har jag varit upptagen med att vara med och planera den stora Studentskivan ;) Just nu ser det ut som det blir på en klubb som heter Skyddsrummet. Antingen det, Mango Bar eller Ego Bar. Säger ju er mycket, men ni kan ju kolla upp om ni har lust ^^

Längtar helt galet till Paramore! Och jag vet jag skriver det ca 3 gånger per inlägg men det här är fan en dröm ^^ OCH INGET SKA FÅ FÖRSTÖRA DET ÖGONBLICKET :D Kommer skrika som en liten skolflicka när dom går ut på scenen. Älskar den här videon av nån anledning!


'Cause I'm through

Helgerna går för fort :o Jag dör! Fast jag har bara halvdag imorrn ändå. Går från 14.00 till 16.20 så det är lite bra! Därför jag är uppe så jävla sent igen ^^ Men lite bra har väl hänt i helgen ändå! Fredagkvällen hände ju ingenting, eftersom vi har vår underbara träningstid mellan 20 och 22 xD Men på lördagen så fick jag träffa Jennifer :) Hon va rolig och KORT haha! ^^ Gjorde ingenting på kvällen dock, för skulle upp söndag klockan snortidigt och spela innebandymatch mot Kungsängen! Första matchen för säsongen! Det gick inte jättebra! Vi förlorade med 2-6 och jävla Harry Potter filmade ju hela tiden som vanligt xD Han både ser ut som Harry Potter och har en magisk förmåga att få domare att blåsa när han slänger sig. Men vi har en ny kille från Australien i laget, och han har världens skönaste engelska dialekt! Men aja vi får hoppas det går bättre nästa gång! Borde kanske sova nu.


I'll be waiting for you baby

Oh herregud va mycket klockan blev helt plötsligt, jag som ska upp halv 7 imorrn (eller ja, idag). Men jag kan ju såklart inte sova som vanligt, är inte det minsta trött actually. Men men, kommer bli stört jobbigt imorrn men vad ska man göra ;)

Istället för att sova sitter jag uppe och lyssnar på musik (big surprise va?) och surfar runt lite på kläder (DET däremot är en överraskning). Behöver typ tjocktröjor inför hösten och typ alla mina t-shirts verkar ha försvunnit ut i ingenstans, äh jag behöver allt helt enkelt. It's a bloody mystery eey? Men har blivit typ beroende av 90-talsmusik senaste kvällarna här, och då menar jag Grunge och Britpop, inte typ E-Type-som-skuttar-omkring-i-skogen-musik ^^ Men jag har återupptäckt Blur som ju är riktigt bra! Hade glömt dom lite.

Blur - Song 2

Och idag släpps Paramorebiljetterna!!! Så sjukt jävla bra :D Längtar redan tills 30:e november!


I can't see the sunshine

Okej, jag vill börja med att säga att jag är så trött på alla falska människor att jag vill spy på dom alla. Är det så svårt att vara lite ärlig ibland? Damn people, man dör inte av att tala sanning.

Fast jag kan egentligen inte vara sur just nu, eftersom Paramore kommer till Sverige i slutet av november!!! Det är helt galet underbart, jag har längtat efter det hur länge som helst nu! Den 30 november spelar de på Fryshuset i Stockholm, biljetterna släpps redan 11 september! Dags att börja tagga till!

Dessutom så verkar jag ha blivit nominerad till någon månadens blogg-grejs nu också på en annan blogg. Fast lär ju inte vinna eftersom jag har typ 3 läsare, så ingen idé att be er rösta xD Men kul att bli nominerad ändå :)
Och nu fick jag slut på saker att skriva haha, så hejdå :)


Oh, don't, don't, don't get up

Åh underbar dag med musik i skolan! Att sitta och spela gitarr i 90 minuter är askul och en helt otroligt bra start på en måndag. Dessutom så är jag inte helt värdelös längre :D Nu kan jag hela Wonderwall bra, jag är lite stolt över mig själv ^^ Sen när jag fixar gitarren hemma då jävlar! En liten nackdel idag dock, glömde nycklarna hemma! Så jag kom inte in i skåpet i skolan, utan fick låna en kompis. Sen när jag kom hem så var ju ingen hemma så klart, så fick sitta utanför lägenheten ett tag och vänta -.- Såg en asbra film igår dessutom. Den heter Sid & Nancy, och handlar om Sex Pistols basist Sid Vicious liv och hans förhållande med Nancy Spungen. Sid Vicious var ingen bra musiker och ett jävla svin, men man tycker nästan synd om han när man ser filmen. Han dog bara 21 år gammal. Det är tragiskt.


20 ways to start a fight

Nu kommer ett inlägg av mig som majoriteten inte kommer bry sig så jättemycket om, but who cares det är min blogg ;) AIK gick till cupfinal idag!!!!! De vann mot Häcken med 3-2 efter en asbra avslutning på matchen. Matchen gick till förlängning där AIK hamnar i underläge direkt. Men sen med 2 minuter kvar kvitterar AIK på hörna, och med 1 minut kvar får AIK straff som Markus Jonsson säter till 3-2! Så jävla skönt. Sprang runt och skrek som jag vet inte vad ^^ Tyvärr så missade jag ju att det var på Råsunda så jag fick kolla hemifrån, lite synd.

Har suttit efter det och pluggat matte och skrivit en engelskauppsats. Nu är jag lite stolt över mig själv som gjort 15 sidor i matteboken och gjort klart allt jag ska göra :D Utom att komma på en nya jävla idé till projektet. De som har en kul idé får hemskt gärna skriva av sig här, läget börjar bli desperat. Vi hade som sagt innan tänkt göra en stop-motion film, men fick inte för rektorn. För er som inte vet vad stop-motion är så får ni en exempelvideo :)

Nu ska jag gå och brittifiera mig och dricka te faktiskt :o Blev plötsligt sugen på det. Hare bra allihopa!


20 ways to see the world

Helg igen, vääääldigt skönt haha. Den här veckan har visserligen inte varit lika jobbig som förra, men men. Idag var det Projektdag, där vi fick lära oss hur man jobbar med projekt och lite så, det var väldigt komplicerat allting. Det fanns ett exempel där dom planerade en frukost, och det var typ 20-30 punkter om att bara koka gröt, och så mycket ska vi ha om varenda liten grej i vårat projekt, JOBBIGT! Dessutom ännu mer jobbigt eftersom rektorn bestämde sig för att förbjuda våran idé, för den var inte tillräckligt "naturvetenskaplig". Enligt henne är det tydligen mer naturvetenskapligt att ha en "konsten-att-tala"kurs än att göra en film, och sätta in massor av fysikbajs i det. Men men.

Den här veckan fick vi prova studentmössor också :D Tycker det känns väldigt tidigt, men min mössa blev riktigt snygg ;) Tyvärr så kommer den kosta hela 800 kronor XD Svindyrt för en grej man kommer använda en gång, men det blir ett fint minne att ha sen :)

HÄR ALLIHOPA! EN LÅT SOM LÄCKT FRÅN PARAMORES NYA ALBUM!!!! Inte lika bra som Ignorance, men den sätter sig :D  Brick By Boring Brick.


And only 7 that you like

Halvvägs genom andra veckan, och jag saknar sommarlovet mer och mer :o Fast det är vissa ämnen som är riktigt roliga faktiskt. Jag älskar musiklektionerna på måndagar, det är riktigt avslappnande. Jag fick visserligen inte spela i band som jag ville. Eller jo jag blev indelad i ett band, men dom jag hamnade med var ju rena mardrömmen. Det var två killar som aldrig sett ett instrument i stort sett (de visste inte skillnaden på en gitarr och en bas), så jag bytte till gitarrlektioner istället. Men det är kul ändå :D Lärarna är tokigt bra! Sen är jag lite besviken på Fotografisk Bild, jag trodde jag skulle lära mig Photoshop och få lära mig fota lite, men det är ju verkligen nybörjargrejer. Första lektionen var en detaljkurs i att rita och sudda -.-


29 different attributes

INte bloggat på några dagar nu, men är verkligen dränkt i plugg at the moment. Måste skriva en svenskauppsats till imorrn. Visserligen bara en sida men har verkligen inte en aning om hur jag ska börja, fortsätta eller att sluta den :S Vet knappt vad jag ska göra.  Och vi ska tydligen skriva en svenskauppsats per vecka hela terminen, jag kommer dö!

Spelade korpmatch igår också, det gick inte så bra xD Haha, tänker faktiskt inte säg vad resultatet blev, det är rejält pinsamt :O Och jag är inte stolt över att ja va målvakt den matchen. Men måste nog börja med svenskan nu :/ Men ha det bra allihopa :)

Cassadee Pope :D


RSS 2.0