I just can't look, it's killing me

Jag behöver en bra film! Jag kan inte sova, som tur är så är man ju ledig imorgon, så det är ingen katastrof direkt. Men det vore ju lite trevligt att få sova någon gång, så man slipper gå runt som en zombie större delen av dagarna. Dessutom så ska man ju alltid oroa sig för allting sent på kvällarna bara för att det är den tiden på dygnet som det är helt omöjligt att göra något åt det. Det är ju jävla typiskt det. I den här nattens tanketablå så oroar jag mig för min studentkostym, som jag måste köpa inom närmsta dagarna. För medelsvensson är det inga problem att köpa kostym, men eftersom jag är bra mycket smalare än medelsvensson så kommer jag antagligen behöva sy in och ha mig hos en skräddare, vilket kommer bli dyrt och tidskrävande, uschiamig.
Men nu film, och sen nytt försök att sova! God natt!

Caugh

Hemma och sjuk, fy fan. Jag har varit sjuk i princip hela veckan, men tvingats gå eftersom jag var borta hela förra. Som tur var så fick vi långhelg då alla lärare är i Berlin fredag-måndag. Det känns lite skönt ^^
Så nu sitter jag och knarkar Vicks blå och tycker synd om mig själv, det går inte överdrivet bra direkt. I bakgrunden dundrar Let's Dance och jag är så glad att jag inte kollar. Sämre program får man leta efter haha. Känner att jag inte har så mycket att skriva egentligen, skriver bara för att jag inte har något bättre för mig. Måste in till stan i helgen och leta kostym inför skivan och utspringet. Bra jobbigt, speciellt eftersom det kommer kosta typ 3000 kronor, blääääää.
Jossan, du ska på min skiva vare sig du vill eller inte, ta med en kompis eller vad som helst. Jag vill ha dig där :)

Uhn tiss!

Ta skydd den 18 april, på skyddsrummet! Dags för studentskiva (smygreklam fo'sho) för klass NV3A på NT-gymnasiet i Jakobsberg. Vill du ha kul med stans roligaste klass, uppleva den bästa natten i ditt liv eller bara se en tvättäkta nörd på nära håll så är det här studentskivan för just DIG! Eftersläppet börjar någon gång på kvällen, tid kommer sen, och vi håller igång hela natten.
Så köp biljetter innan de tar slut! Det kostar bara 120:- för en upplevelse du ALDRIG kommer glömma (om du inte dricker bort minnet förstås).

musha ring dumma do damma da

whack fall the daddy 'ol
whack fall the daddy 'ol
there's whiskey in the jar
Nu är jag hemma i kalla Sverige igen, efter ännu en kort resa utomlands. Den här gången bar det av till Irland med klassen, där vi var Måndag-Fredag i huvudstaden Dublin. Om resan till Liverpool var bra så var den här helt fantastisk. Jag är upp över huvudet kär i Irland. Vi bodde på ett riktigt skitvandrarhem, ett rum med 10 personer och ett med 8. Jag bodde i det med 8, och toalettdörren gick inte att stänga, riktigt brittiskt! Rummet var stort som en hytt på finlandsbåtar, och där hade dom klämt in 4 våningssängar. När dom i sängen bredvid hade väskorna öppna så kom jag inte ens ut ur sängen. Det var lite som att på i en sardinburk, men det var fint.
Under dagarna så hade vi lite studiebesök och lärde oss massor om staden, och på kvällen så var det pubar som gällde. Pubarna här är annorlunda än dom hemma kan jag säga. Nästan ingen högtalarmusik, bara liveband, och dom spelade BRA musik. Istället för Lady Gaga/Britney Spearsmix i 3 timmar så var det The Killers, MGMT, The Strokes etc. Jag trivdes kan man säga, och jag har nog aldrig druckit så många olika sorters öl kan jag säga, Guinness, Murphy's, Smithwicks och allt vad dom hette, vilket kan förklara att jag ser drogad ut på de flesta fotona haha.
Det var två höjdpunkter på resan. Den första var St.Patrick's day, som var helt awesome. Vi fick se på paraden, som var bra mycket bättre än jag trodde, och man fick färga håret knallgrönt. Snygg var man. Sen på kvällen, fy satan vilket drag. Vi var på Irlands äldsta pub, Brazenhead, där det var ett lokalt band som spelade irländsk folkmusik. Det var länge sen jag hade så kul. Hela klassen dansade som galningar och vi stötte på några riktigt sköna irländare med stora röda skägg. Sen när vi kom hem så var det ju inte riktigt lika kul, som några redan vet, mer tänker jag inte gå in på.
Den andra var resan upp i Wicklow Mountains utanför Dublin, som var en enorm upplevelse. Vi åkte upp högt i bergen, och landskapet där är helt seriöst det vackraste jag sett i hela mitt liv. Djupa dalar och små vattenfall och stora sjöar. Man måste uppleva det för att förstå. MEN ÅK TILL IRLAND ALLIHOPA! EN FANTASTISK STAD!
Och det verkar som om det både blir Paramore och Muse i sommar. Awesome!

You'll never walk alone!

Då var man tillbaka i kalla Sverige efter att ha varit i Liverpool sen i fredags. Det har varit 5 skitbra dagar rent ut sagt. Jag upptäckte en helt ny stad, och fick se Liverpool spela på Anfield, något som varit en stor dröm för mig väldigt länge.
Det började inte jättebra dock. Gick upp halv 6 för att åka ut till Skavsta flygplats och flyga med Ryanair. Efter ca 2 timmar buss så var jag äntligen där, och skulle flyga, trodde jag! Men då såg jag på tavlan att plan efter plan blev flyttat till Arlanda, för planen kunde inte landa där. Lyckligtvis blev vårat plan "bara" en timme försenat och vi kom iväg iaf. Efter 2 väldigt obekväma timmar på en plaststol så var jag äntligen framme i underbara England! Det första jag lägger märke till när jag kommer dit är att det inte var en liten snöflinga på marken. Det var barmark! Kanske svårt för svenskar att förstå vad barmark är eftersom det varit snö i Sverige i en livstid. Det andra jag märkte var att jag inte förstod ett ord av vad folk sa haha. Jag är bra på engelska, men det är inte någon nådig dialekt dom har där kan jag säga, fyfan xD
Vilken jävla dialekt!
Men efterhand så började man förstå lite mer va dom sa, och i slutet så märkte jag att jag själv pratade likadant, så får se om någon förstår vad jag säger i engelskaklassen nu ^^ Iaf! Det första jag gjorde när jag kom till Liverpool var att leta upp en skivaffär (surprise), och i England så snackar vi skivaffärer! Inte 3 hyllor med Britney Spears och Lady Gaga som i Sverige, utan här snackar vi 3-våningsaffärer där det är helt smockat med skivor från varenda band världen i stort sett. Min drömvärld <3
Men jag köpte ju inte bara skivor där, anledningen till att jag åkte dit var ju egentligen att se Liverpool spela. Det var en upplevelse att åka ut till Anfield, och det var bra mäktigt att se dom spela. När dom spelade You'll never walk alone ur högtalarna så rös jag konstant under hela sången. Även om man totalt skiter i fotboll så är det otroligt att höra 45000 personer sjunga tillsammans. Jag har en video på det, men facebook samarbetar inte så kan inte lägga upp den just nu (om jag inte lägger upp den på youtube, men då måste jag bli medlem och annat jobbigt).
Sen så hände inget speciellt på resan egentligen ^^ Jag köpte lite fler skivor, jag fick en arenatur på Anfield och fick gå in i omklädningsrum och grejer, besökte pubar (bland annat den där Beatles spelade i på 60-talet) och kollade på ett liveuppträdande av något brittiskt skitband till och med!
Om ditresan var hemsk så var hemresan nästan snäppet värre. Jag trodde det skulle vara en barnlek eftersom vi flög med SAS hemåt, men inte då. Vi kom till flygplatsen runt halv 3 någonting, och där får vi se att flyget till Stockholm är inställt.... då blev man lagom glad. Det var "fel på planet" och vi blev ombokade så vi fick åka via Köpenhamn istället, och flyga därifrån till Arlanda. Det planet lyfte 19.10, istället för 16.30 som vi egentligen skulle åkt, men det blev försenat till 19.40 istället. OM det hade lyft i tid så hade vi haft 45 minuter att hinna till nästa plan, men nu blev det istället 15 minuter haha. Så väl på Kastrup så var det bara att löpa, för såklart så skulle vi tvärs över flygplatsen också. Men vi hann, och sen gick resten av resan väldigt smidigt och jag kom hem halv 2, många timmar för sent.
Orkade inte lägga in bilder här, men dom finns på facebook här:
http://www.facebook.com/album.php?aid=126316&id=566552464

There goes my hero

Kalla kalla Sverige, varför är jag inte kvar i England för? :( Jag lovar att det kommer ett inlägg om min tid där, måste bara hitta sladden mellan mobilen och datorn så ni kan få lite skitbilder också! Idiot som jag är så glömde jag ju digitalkameran hemma.
Idag är sista riktiga lovdagen! Sen är det bara helg och sen skola igen. Det känns som det här lovet har gått alldeles för fort, det var ju typ igår jag var i skolan? Eller? Mitt sista sportlov!
Idag var jag hos polisen och ansökte om pass och nytt id-kort, då båda går ut om inte alls så länge. När jag kom dit så fick jag nummer 253, och dom var på nummer 186, så jag behöver väl inte säga att jag var där sjukt länge. Men efter 2 timmar och 800 kronor så var det klart och jag fick åka hem haha. Sounds like a fun day eeey?
Bild på Liverpool tagen från Albert Dock, nere vid Mersey River.

RSS 2.0