Storvreta Innebandycup

Jahapp då var man hemma från Storvreta igen då, efter bara tre matcher ^^ 1 vinst och 2 förluster blev det och en tredjeplats i gruppen. Lite besviken är man väl, eftersom man klev upp 10 i 6 imorse för att spela en tredje gruppspelsmatch som visade sig var helt meningslös! Allt avgjordes egentligen redan i första matchen när vi förlora mot Koovee, pga att en i laget tog en 5-minutersutvisning i slutet -.- men aja det var skitkul iaf :D som vanligt när det är Storvreta. Det enda lite sämre var väl att vi sov på hotell istället för i en skolsal, för vad är väl en innebandyturnering utan att vakna upp 6 på morgonen på ett 3mm tjockt liggunderlag med jätteont i ryggen?

Julen i år var ovanligt bra, mest pga att det var SNÖ! För första gången på evigheter så fick man en vit jul. Paketen var lite av en besvikelse då jag inte fick något jag önskade mig, men det fanns ju några höjdpunkter. Så som Spotify premium i en månad till exempel ;) Det är inte fy skam då jag stör mig som fan på vissa reklamer! Lite böcker också, och lite filmer :) Fick 2500:- av pappa att köpa eget för också, och de är nästan slut redan ^^ Är väl 500 kvar efter att jag köpt en iPod nano (köpte den sista i affären :D ) och en ny innebandyklubba!




Here it goes, here it goes again

Nu är det lite sent här, men har suttit och spelat gitarr för mig själv i ett par timmar nu. Första gången på länge som jag blev riktigt taggad att spela gitarr. Men kul har jag haft, kände mig som en äkta estetare, sittandes i sängen med gitarren och 3 kg papper med olika låtar.

Jullovet är så sjukt skönt att jag knappt vet hur jag ska beskriva det. Gud vad jag behövt det här. Jag har visserligen massa plugg att göra under lovet, men just nu är det bara att ta det lugnt. Har lekt lite i snön, åkt lite tefat (DET ÄR SÅ SJUKT KUL!), varit i stan en vända och allt har varit bra. Dessutom så har jag lyckats ragga engelskamanuset från Frida nu, så vill du ha det så är det bara att säga till Jossan :) Det blev konstigt när man la upp det här.

Sen måste ni se den här videon. Jag tyckte låten var bra, och letade upp videon, och det är nog den bästa video jag någonsin sett. Hur kommer man på det där? Jag blir nästan taggad på att göra en kopia, någon som är på? ;)

Sen får ni en till video, med ett annat band som gått i min skola. De är inte lika bra som Another Friday, och en annan musikstil, men jag har blivit beroende av låten. En el-ukulele är ett måste i alla låtar från och med nu!

 


I'm dreaming of a white christmas

Nu har det hänt grejer här! Det har snöat massor, vilket är bra. Ska det vara svinkallt så kan det lika gärna snöa också! Fast den känslan dog ju lite så fort man greppade snöskyffeln och började skotta uppfarten, gud så tradigt det är. Men snö är mysigt, nu när man har både vinterskor och vinterjacka så jag slipper frysa så mycket. Dessutom kanske man får uppleva en vit jul för första gången på gud vet hur länge:D Måste ha gått på mellanstadiet eller något senast det var snö vid jul.

Jag är klar med ALLT julklappshandlande och förberedelser och allt vad det kan vara.  Var faktiskt klar för längesen, istället för att panika 23 december som jag brukar. Rätt skönt :D

Avslutning imorrn, kommer bli awesome, snart jullov och vara borta från skolan ett litet tag. Fast har typ 3000 skolsaker att göra under lovetmen ändå. Och manuset från Romeo & Juliet dyker upp så fort jag lyckas locka det från Frida.


Hey teacher leave them kids alone

Historiaprovet gjort och därmed har jag gjort alla prov innan jullovet! Skönt eller vad? Ska bara skriva lite jobbiga labbrapporter så kan jag njuta resten av skolan :) Jag behöver verkligen det här lovet. Behöver vila ut mig lite. Fast senaste skoldagarna har ändå varit rätt lugna, i torsdags så var vi på livrustkammaren under stockholms slott. Det var överraskande intressant, antagligen för att vi hade en väldigt bra guide. Sen i fredags så varvi på studiebesök hos några munkar i Jakobsberg. Dom var ju inte lite djupa. Om man frågade en sak så fick man tänka i 5 minuter innan man förstod vad dom menade ^^

Sen är det snart jullov!!! Och jag ska till Storvreta! Så underbart. Vi kommer antagligen åka ut direkt, men storvretaär världens bästa turnering ändå.


Do the konga!

En mystisk trend sprider sig i Sverige, som en stormvind drar iväg en stackars kanin. Eller ja, något sånt. Jag tror säkert att ni har hört talas om fenomenet. Folk har nämligen börjat kalla mig Simme från ingenstans. Eller ja, ni har nog inte hört talas om det trots allt. Men den här veckan och förra har jag blivit kallad Simme jätteofta. Och allt började efter Paramorekonserten när Jossans pappa kallade mig det! Är det han som startat det? Hmmm....

Iallafall så har jag prov på fredag! I historia. Det är drygt 50 sidor att läsa, men tack och lov så har våran lärare använt samma prov i ca 10 år, såp man vet ungefär hälften av frågorna redan. Ska dock plugga på allt ändå utifall att hon bestämmer sig för att helt plötsligt göra ett nytt prov.


Jingle Bells

Ganska skön måndag idag, efter den hemska helgen. Vi hade nämligen uppspelning på musiken, äntligen ^^ Jag tror dock att min grupp var den sämsta haha. Men kul som fan var det! Lite felspelningar här och en missad ton där men är nöjd ändå. Sen fick man höra alla andras också. Vi fick höra en kreativ variant av Rudolf med röda mulen (askul), en Jingle Bells där sångaren growlade i refrängen, en jullåt till Summer of 69 melodi och till slut några som gjort en helt egen låt, och den var brutalt bra. Det tyckte jag iaf när jag satt och lyssnade. Får se om jag får tag på en video och lyckas lägga upp den.

Sen fick vi tillbaka omdöme på Romeo & Juliet pjäsen i engelskan, och vi fick högsta betyg! "Brilliant dramatization!" skrev läraren, och hon tyckte om att vi lekte med språket. Min huliganbrittiska gick tydligen hem. Jag glömde ju att be någon att spela in redovisningen, men kan säkert få upp manuset ifall någon är intresserad ^^



Diamonds are forever

Pisshelg! Har bokstavligt talat pluggat HELA helgen, med ett litet undantag vilket var matchen idag. Har ett enormt jävla historiaprov på fredag, och eftersom jag missade fysikprovet dagen efter konserten (sjuk/trött take your chance) så ska jag göra det någon gång nästa vecka, men jag får inte veta exakt vilken dag av någon anledning, och jag vet inte ens om jag kan få mer än godkänt på det. Så vet inte hur mycket jag bör plugga egentligen. Sen historiaprovet är en härlig historia. Vår lärare sätter poäng efter hur mycket man skriver om en sak, inte efter hur bra det är. Så man måste ha i princip hela boken i huvudet och kunna skriva massor med skit bara. Inte min typ av prov direkt.

Men matchen idag var en liten höjdpunkt från en ganska taskig helg. Vi vann med 5-4 efter att ha gjort mål med 6 sekunder kvar och sen igen med 2 sekunder kvar av matchen. En ganska så hyfsad vändning om jag får säga det själv.

Funderar också på att byta lite grejer i bloggen, och har fipplat lite på en header. Ni får helt enkelt bestämma om den är bättre eller sämre än den gamla ^^
LÄNK

Men.. back to the fysikplugg!

a flower that only blooms in the violet hour

Sitter hemma och pluggar fysik, och försöker även få lite labbrapporter skrivna. Underbara helg...

Aja i alla fall så var det SACO mässa igår i Älvsjö. Det är som Älvsjömässan fast med högskolor och universitet istället. Där fanns typ 30000 bås med olika skolor och massor av seminarier. Jag kom därifrån 10 kg kataloger och 40 pennor rikare. Jag kom dit utan en aning om vad jag vill göra efter gymnasiet, och nu efteråt så måste jag säga att jag nästan är ännu mer förvirrad än innan. Det finns så mycket att välja på. Gymnasiet har gjort mig så trött på naturämnena att jag vill göra något annat. Jag går natur-natur, men avskyr Kemi, Biologi och att labba, fel linje eller vad? Jag funderar på att ta en juridiklinje någonstans. Fast vet inte om jag ens kommer in på den ^^

Sen vart jag ska plugga någonstans är också en fråga. Uppsala eller Stockholm ligger närmast. Men jag funderar även på Lund, Linköping och Blekinge. Nej fyfan det här blir ett jobbigt val. Sen så måste jag ju hitta tid att åka till London och bo där en stund! Men det ordnar sig.

Saknar för övrigt Paramore! Dom MÅSTE komma tillbaka!


Rape me my friend

Kallt som *** imorse! Och hela dagen! Det var ju nästan så man avled. Och när man fryser så irriterar man sig på saker som man knappt skulle ens lagt märke till annars. Typ som att den gamla tanten framför en går i slowmotion när man har väldigt bråttom till ett tåg, eller det som jag höll på att få stora dampet på imorse. En tjej som sitter framför mig på bussen med dåliga hörlurar, så hela bussen hör precis vad hon lyssnar. Det går väl an när det är skön musik, men hon lyssnade ju på nåt som lät som att man eltorterade en gris.

Sen har jag sett bilderna från Paramore.. Haha dom på mig var ju väldigt fina (not). Efter det här så kommer jag aldrig lämna huset utan hårvax, eller gå i närheten av Fanny med en kamera :) Och jag lät inte lite fåfäng där :D Nog med det här, ni får en bild om hur jag ska se ut istället (bortsett från flinet).

Blev ett väldigt positivt inlägg det här haha ^^

30/11 Arenan, Fryshuset, Stockholm, Sverige

Datumet och platsen jag aldrig någonsin kommer glömma! Paramorekonsert och det var så sjukt jävla bra! Efter många timmars väntan med frusna tår, köande och ett oväntat sällskap av två lesbiska tjejer (ja det behövde nämnas^^) så kom vi äntligen in. Tom & Jerry kexen höll mig vid liv (tack Jossan). Hela fyra förband innan dock. Missade det första då vi stod i kön, det andra var inte så bra, det tredje (Paper Route) ar helt okej och det sista som hette You Me At Six var faktiskt riktigt bra. Sen kom äntligen Paramore med ett enormt P ut på scenen och fyfan vad bra dom var. Introt minns jag inte, men bra var det. Men sen när de började spela Ignorance...fyfan, den känslan kommer jag aldrig i mitt liv att kunna glömma. Finns det musikorgasmer så fick jag en dubbel sådan precis då. Hela konserten var helt underbar, och jag kunde inte haft bättre sällskap. Så en helt hysteriskt bra kväll :D



RSS 2.0