Inside they might feel sad and wrong

Man inser inte hur mycket helger betyder innan skolveckorna börjar igen! Fyfan va trött jag är :o Och ikväll ska ja på nån grillning i Lövsta och jag orkar inte xD Men ajg ska ändå :) Fast jag har inget att grilla, men det är ett senare problem :)

Första skolveckan va helt okej dock :) Ganska kul att träffa alla igen, och min nya fysiklärare är bäst någonsin! Jag fattar fysiken, för första gången i hela mitt liv tror jag xD Men han är sjukt bra! Den enda läraren som är direkt dålig just nu är ju hon i Engelska, och kanske han i Kemi. Men annars är lärarna riktigt bra, jag är nästan lite chockad! Fast inte lika chockad som att en kompis sa att PARAMORE KOMMER TILL SVERIGE! Men jag har tyvärr inte sett nåt om det på nätet, och inte fått tag på han sen han sa det, så vet inte om det är sant, MEN FAN VA JAG HOPPAS! :o

Sen måste jag rekommendera det här bandet, och deras nya låt. Another Friday - Popular Girl (Känner sångaren, status status!!!!). Eller nej videon va visst nere xD Såååå, här får ni en gammal låt istället... Pittsburgh

Others they seem so very nice

Andra dagen avklarad i skolan, inte lika bra som den förra, men bra mycket kortare iaf :D Slutade 20 i 2!!!! För den andra fysiklektionen ska vi bara ha vissa veckor tydligen. Vi började som vi slutade igår med Matte E, och det fortsätter på samma spår typ ^^ Med massa i och z = a + bi etc etc xD Typ det nedanför ^^

Sen hade vi fysik! Och det är något jag inte gillar, fast vi har bytt lärare till en som faktiskt kan prata svenska så jag hoppas det blir lite lättare i år xD FÖrut hade vi nån rysk kärnvapenforskare typ xD Hon bröt så man knappt förstod hälften av va hon sa :) Sen hade vi ett nytt ämne idag, Biologi B. Man blev ju nästan mörkrädd efter lektionen xD Vi ska snacka om celler och hålla på, och så säger han; ja, här är en cell, om den där öppningen blir 0,00001 mm för stor, ja då dör du :) Haha jag känner inte jag vill veta så mycket mer om alla små saker som kan ta död på mig :o Så Biologi B rekommenderas inte för lättskrämda ^^

Others are quiet and uptight

Gah, ingen kul fotbollsmatch :o Förlorade med 6-0, SEX-NOLL! Det är helt sjukt xD Och dom var inte så extremt bra heller, vi va ganska jämspelta. Vi borde haft åtminstone en 3-4 bollar i mål. Men fan också xD

Nu har jag suttit så här länge utan att komma på nåt att skriva, så hejdå :D

Some people think they're always right

Okej, gårdagen blev ännu sämre faktiskt! Men varför ska vi inte gå in på :) Istället så tänker jag att jag iaf inte har det lika illa som Calum Davenport. En ung brittisk fotbollsspelare, som blev attackerad i hemmet, och han blev knivhuggen av dessa. De högg han så illa att hans karriär kan vara över, för de kan tvingas amputera hans ben. Där rök hans framtid liksom. Förövaran var tydligen bara ute efter att förstöra hans fotbollskarriär. Idioter det finns.

Men skolan började ju idag! Hade inget iv på morgonen, utan började med Musik. Där fick vi inte göra någonting egentligen xD Vi fick fylla i ett papper om va vi ville göra och sen fick vi gå. Jag valde att spela i band som första hand och sen lära sig gitarr i andra hand :) Sen hade vi en enorm håltimme och lunch! Sen Engelska C och Matte E. På engelskan hade vi vår gamla lärare, och såklart var det jobba jobba jobba direkt från start xD Fast jag snacka bort typ hela lektionen med Jessica, så nu har jag massa att göra hemma, bra start! Matten var enklare än jag trodde, fast vi fick vara med B-klassen så vi var typ 40 personer i ett klassrum, det var stört överbefolkat. 15.10 stod klockan på när vi slutade. Och nu är jag stört trött för att jag inte sov någonting inatt typ xD Och jag ska spela korpmatch klockan 7, kommer somna i målet.

Everything's in order in a black hole

Åh, haha min sista sommarlovsdag är nog den sämsta ever ^^ Kommer på efter lunch att visst fan! Mitt matkort och massor av skolgrejer är i fel hus! Så det var bara att ge sig iväg ut till Järfälla. En timme senare när jag kommer in i mitt rum så hittar jag det inte, utan för vända huset upp och ner i stort sätt. Fortfarande inte jättejobbigt, men sen på vägen hem så har vädret helt plötsligt gott från soligt till kallt och regnigt, och där står jag i shorts och t-shirt (y) Och sne när jag tänker att helvetet snart är över för jag är hemma när som helst, vad tror ni händer då?!?!?! Jag går förbi en liten affär, och dom hade en sån där markis utanför, som jag gick under, och precis när jag är under, SÅ GÅR DEN SÖNDER! Och 30 liter regnvatten åker ner över mig. Fyfan.

Och Jossan Matte är lätt ;) Det är bara att räkna lite :) Jag har alltid haft lätt för matte av nån anledning, har bara behövt plugga till ett prov hittills :)
Ser ut som jag vet inte vad, men så jävla bra!

I'm not bothered what you say or how you dress

Okej, skola om två dagar, och jag mår inte helt skit. Det känns ovanligt bra för att vara skolstart. Men jag har nu sett slutgiltiga schemat, och det är faktiskt lite bättre nu! Vissa lektioner är borta och andra är lite flyttade, och jag börjar gilla mina måndagar, trots att jag går från 8.20 till 16.20. Lektionerna är Fotografisk bild, Musik, Engelska C, Matte E och Projektarbete. I Fotografisk bild kommer mna få ta kort, och sen redigera dom, så det är ju ganska lätt ämne, och jag får dessutom lära mig mer photoshop :D Sen musik ska man sitta och lira instrument, det är ju helt underbart. Engelska och Matte är också väldigt enkelt, iaf Matte E. Sen projekt får man ju välja sitt arbete så det kommer nog gå bra. Resten av dagarna vänjer man sig nog vid efter några dagar, utom onsdagar, där det verkar som att jag inte har någon lunch :s Och slutar 16.40. Awesome, not. Men aja, det kommer nog gå bra.



This night is winding down

Hmm, paus mellan filmerna i filmkollandet. Har verkligen ingen lust att sova ikväll, så därför bloggar jag lite istället :) Jag tänkte tipsa er om ett väldigt bra band som heter We Are Scientists, som tydligen fått sitt namn ifrån att dom sa att de var vetenskapsmän för att få låna pengar, hmmm. Men i alla fall, dom är jättebra så ni får en video med låten Nobody move, nobody get hurt :) Lite dåligt ljud men men, finns på Spotify också!

Sen har jag börjat lyssna mer och mer på Hey Monday, och hon som sjunger är ju riktigt söt :D Inte i närheten av Hayley i talang eller utseende men hon är riktigt duktig. Cassadee Pope heter hon visst. Så killar kan ju googla bilder på henne och resten kan lyssna på när hon sjunger. Bra va? :) Aja nu är det dags för ny film! Fever Pitch heter den :)

Förresten, jag kan inte kommentera andras bloggar. det står nåt om Bad Gateway, händer det bara mig?

Where're we going Mon Amour?

Hej bloggen! Nej så ska man inte börja, då känner man sig som blondinbella ^^ never ever!

Men aja, snabbt inlägg, håller på att kolla på She's the man, och den är ganska så skitkul hittills ^^ Rekommenderas! Idag har jag varit på stan i stort sett hela dagen utan att göra något direkt xD Va där med en kompis, och gick mest runt. Käkade lunch på Burger King. Det är riktigt kul att se människorna som är på Inferno Online (datanördstället vid odenplan). Folk som har varit där hela natten och spelat dator står utanför och stinker och röker och nästan skriker ut sina wowgrejer. Det roliga är att så fort det kommer förbi en tjej, går förbi så slutar de direkt med sitt wowsnack, blir lite laid back och försöker se riktigt riktigt coola ut med sina cigaretter ;) Illa att dom bara är typ 12-13 också xD Men aja, det gäller att se till att utnyttja sista dagarna nu när man kan ^^

Ska fortsätta kolla filmen nu :) Hare bra!

Never miss a beat

Eftersom allt i designen typ handlar om musik, så ska väl inlägget handla om musik också :) Jag såg på mtv igår att Paramore nya video är släppt :D Och som vanligt när det gäller band som ska va lite djupa så fattar jag nada :D Men den är säkert jättebra xD Låten äger ju iaf!

Arctic Monkeys har också släppt en video till sin låt Crying Lightning, och den är ÄNNU konstigare ^^ DOm som brukar ha riktigt smarta videos. Kolla på deras video till Flourescent Adolescent så fattar ni va jag menar! Men aah, här är två videos som ni faktiskt ska se :) första med Arctic Monkeys, andra med Paramore.

'

Jag va ju tvungen att ha två videos för att bräcka Jossan :)

First chance I get I'm gonna write you a letter

Vafan mitt inlägg försvann :o Aja välkommen till min blogg :D

RSS 2.0