In soviet russia...

Jag blev nyligen påmind om en sjukt taskig youtubegrej som heter IDEK, vilket står för typ Inte Det Endaste Kul...eller något liknande (och jag vet...jak pratar flyttande sveriget). Vad är det då? Jo det är två killar som är smått höga på nåt som inte är kaffe, och pratar skit. Låter fantastiskt? Gör det inte? Så för att bota de stackare som faktiskt gillar det, så har jag ett bättre alternativ, och det är Equals 3.

Så! Lite kul är det iaf! Bättre än IDEK!

Tuff tuff tuff (som ett lokomotiv)

Klockan är 7 och jag är nyss hemkommen, och pigg som en jävla jag vet inte vad. Har suttit båtvakt hela natten, så sjukt tråkigt att man nästan dör av tristess bara av att tänka på det. Satt 22-6 och stirrade ut över 4 bryggor, noterade båtar som kom dit och bilar som kom och lämnade. Hur mycket hände? 1 båt kom in, 2 bilar åkte iväg....på 8 timmar! Största nöjet annars var den stunden varje timme när man skulle ut med ficklampa och reflexväst och gå runt på området och kolla att allt var lugnt... Va gjorde jag övriga tiden? Jag drack ca 2 liter kaffe för att hålla mig vaken, jag som inte ens gillar kaffe. Men jag fick 500 kronor för det i alla fall. Var det värt det? Kanske!

Men något roligare nu då. Såg Knight & Day på bio i tisdags kväll, och den var ju riktigt bra. Rekommenderas att se, really! Måste göras om snart :)


Allt ska upp på facebook!

Är det inte så? Allt man gör ska skrivas i en status på facebook! Varenda händelse i ens liv, ner till minsta lilla toabesök. Inte för att jag tycker det är fel eller så, men såna här statusar vill jag faktiskt helst slippa...

"Hi, my name is C**** and I'm a wankaholic!"
"Today I went to the beach, I swam around in the sea, I saw some chics and got a BONER! :L"


Båda de här statusarna kommer från en som gick i min klass på gymnasiet. Känner ni inte att ni verkligen ville veta? ;) Nej men han är lite....speciell om man säger så. Finns historier! :D

Och idag har varit lite halvbra bara ^^ Skulle träffa en kompis på dagen, men hon ställde in....det fyllot ;) Sen på kvällen skulle jag vara med några andra men inte fan gick det heller. Och dessutom sparkade jag sönder tån på en tröskel, så ja det är synd om mig just nu. Sitter och tröstar mig med chips framför Johnny English på TV6 istället! Det duger det med, kanske ;)

Avslutar med att säga att jag vill gå på krogen och den som tar mig dit är jag evigt tacksam ;)

Scaaary

Det är fan inte långt kvar nu.. Om 17 dagar så är det upprop i Linköping, och jag har inte ens bestämt mig om jag vill åka än. Jag vet att jag måste ta ett beslut typ nu, men det går inte. Å ena sidan så är jag djävulskt skoltrött, och vill helst av allt jobba ett år. Men jag får ju inga jobb, så då kan man lika gärna plugga ett år? Eller? Äh, jag kommer slita av mitt hår i ångest snart. Det kanske löser sig ändå då det inte verkar som att jag får någon lägenhet i Linköping ändå, och då går det inte så bra att plugga.

Allt skulle ju lösa sig när jag åkte dit förra helgen och kollade på stan och lite så, men icke! Jag är fortfarande lika förvirrad som en senilpatient i en labyrint utan utgångar...grym liknelse där förresten. Men stan va helt okej iaf, och jag fick träffa Rebecca och hennes morotskompis Micha, så lite nice va det iaf :) Så jag kommer inte vara helt ensam i stan om jag bestämmer mig för att flytta...

RSS 2.0