-.-

Vissa människor är ju helt otroliga...

Dröm om studentens lyckliga dag!

Nej nu behöver jag inte drömma längre. FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN FY FAN VAD JAG ÄR BRA! En helt obeskrivligt bra dag var det, som innehöll allt och lite till. Det började med champagnefrukost hos Robert där vi fixade presenter till lärarna, drack champagne med jordgubbar i och lite annat mysigt. Dagens första tårar kom även här, och de tillhörde Katta, grattis! Vi signerade varandras mössor också, så det står massa fint i min nu.

"Simon: liten och irriterande men ändå jävligt skön"
"Fastän du är ett gnagarsvin och hör hemma under gatan så är du ändå klockren som person. Kul att lära känna dig."
"Jävla gnagare"
"Jag ÄLSKAR dina kommentarer. PUSS"
"Min egen parawhore och välskling"

Och det där va bara de finaste ändå ;) Men iaf, efter frukosten så var det marsch till skolan för den officiella mösspåtagningen, och såklart sjunga studentsången (som halva skolan fortfarande inte kunde). Vi fick en macka som jag misstänker var för att alla inte skulle däcka redan innan utspringet. Sen var det avslutningsföreställning i idrottshallen, som var väääääääldigt bra :D I slutet så blev det massdans på scen med studentsång igen och nationalsången. Underbart va ordet. Sen kom dagens näst sorgligaste punkt, när vi skulle säga hejdå till Kenneth (klassföreståndare). En av de bästa personer jag träffat, och en av de få lärare som faktiskt går att prata normalt med.

Och till slut kom det...utspringet! Det gick föööör fort, jag fattade typ inte att det hände, men underbart var det :) Lyckan som man kände i hela kroppen är obeskrivlig. Men det var världens tråkigaste grej om man jämför med flaket, som är bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv. I början var man inte jättetaggad eftersom vi fick reda på att musikanläggningen va trasig, men istället så började vi skrika som idioter i 2 timmar och det va sjukt kul. Visselpiporna och tutorna lät, ölen flög, ramsorna hördes över hela stället. Jag tror dock jag valde fel färg på flakkläderna. Min vita t-shirt var genomskinlig efter en kurva, och det blev lite wet t-shirt contest över det hela ^^ Sen när den torkade så var den gulbrun istället, med orangea fläckar efter sprayfärg :D Jag tänker helt klart åka flak igen! Kosta vad det kosta vill. Fast efteråt så var det det sorgliga ögonblicket när man skulle säga hejdå till klassen :(

Sen var det ju mottagning med presenter och släkt. En ny upplevelse att va onykter med släkten, men nån gång ska va den första :D Fick fina presenter och till slut åkte jag in till slutskivan på Skyddsrummet, som var awesome, det var dock folktomt till typ halv 12, men efter det så :D OCH kvällen tog inte slut där, utan vi badade i fontänen på Sergels torg (som var bra jävla kall), och sen åkte 6 pers hem till Jessica och dygnade.

Men nu är studenten över :( Och jag saknar redan klassen. NV3A, forever and ever <3

RSS 2.0