Good morning, Herr Horst

Vet ni vad?! Jag kom upp imorse!! Och jag gjorde det till konst! Först hade jag ställt två alarm på mobilen med olika jobbiga signaler, sen flyttat min vanliga väckarklocka tvärs över rummet till fönstret så jag behövde kliva upp och ta mig över mitt stökiga golv utan att trampa på något för att stänga av det. Men var det slut där? Nej nej, klart jag har ett ess i rockärmen. Igår bad jag nämligen min lillebror att gömma en väckarklocka på valfri plats i mitt rum, så när den började tjuta så var jag tvungen att kräla runt på golvet och leta som en tok innan jag kunde stänga av den :) Det var knappast ett behagligt sätt att börja sin dag, men det fungerade iaf ^^

Ja nu var det här inlägget menat att bli uppskickat i fredags morse men då var internet såklart nere så det blir upplagt nu istället! :D Ni får en video också, med en låt från Tegan and Sara's nya skiva Sainthood. Själva skivna är ganska medioker, men den här låten, som heter Hell är riktigt riktigt bra. Skum video dock. Någon lite mer konstnärlig får gärna försöka tyda den ;) Älskar Saras röst (den som är lite back-up här).


Wake me up, before you gogo

Jag har kommit på att jag är sämst i världen på att komma upp på morgonen. Imorse försov jag mig nämligen för tredje gången på de tre senaste skoldagarna, helt otroligt. Idag var det dessutom rejält. Jag började 9.50, kom till skolan 12.40. Nej usch skärpning lilla Simon, dags att ta sig upp. Jag hade 3 väckarklockor på imorse, men ändå så lyckas jag. Kanske borde gå och lägga mig en aning tidigare? Istället för att kolla tv halva natten. Ikväll ska det minsann vara släckt klockan halv 11 senast :)

Julen närmar sig med stormsteg också, snart är det december, och då kommer den där välkända paniken om att man måste handla julklappar till 300 släktingar och sen får reda på att någon kompis köpt något åt en själv, så man måste köpa ytterligare några. Det är stressiga tider, men jag älskar julen ändå :) Dock så kan det behövas något som får ens tankar bort från stressandet. Vart är jag på väg med det här dravlet undrar ni nu. Jag försökte bara hitta ett bra sätt att presentera Another Fridays jullåt ;) Den här helt okej faktiskt!


Out the door just in time

Suck, boring söndag igen! Som tur är är inte nästa vecka lika jobbig som förra, som innehöll 3 prov och 1 redovisning, fyfan. Men det gick ganska bra hoppas jag, och 5 timmars uppsatsskrivningen var nästan lite mysig. Man satt och småprata med de som satt vid borden bredvid, och bollade idéer och käkade lite. Dock så var man ju helt utpumpad när det var slut, så det var bara att åka hem och sova i några timmar innan man var på benen igen. Sen kom jag ju på att jag skulle ha svenska nationella dagen efter också, fast då hålla tal. Så vid runt 4 på natten så var jag äntligen klar med ett 5-minuters tal (som visade sig vara närmare 7 minuter på själva redovisningen, damnit!). Jag skulle också ha en uppspelning av alternativa slut av Romeo och Julia men Julia var ju sjuk så vi får spela upp på måndag istället :)

Så vad har jag mer gjort? Hmm, jag har upptäckt av att mellan mig och 5 andra klasskompisar så är jag överlägset bäst på att sjunga falsett på singstar. Vet inte riktigt om jag ska vara så jättestolt över det. Dessutom så var det ju 3 tjejer med, men dom hade ingen chans mot min ytterst manliga talang. Stayin Alive med Bee Gees <3 Sen

Sen blir jag mer och mer beroende av All-American Rejects. Tycker att dom är helt fantastiskt bra, och snart ska jag ha alla deras skivor ;) Fast ännu mer snart är det PARAMOREKONSERT!!!!!! :D:D:D:D:D


He's a family guy

Usch senaste dagarna har varit riktigt riktigt tråkiga. I lördags passade jag min lillebror hela kvällen, och jag har nog inte haft så tråkigt på hela året haha. Det var tråkigt när han var vaken, men när han somnade så fick jag så tråkigt att jag tittade på APORNAS PLANET (slutet suger btw) på tv. Förstår ni hur tråkigt jag hade? :O I söndags så dog jag av tristess igen för då pluggade jag sönder, till provet som jag hade igår i matte. Eller ja, jag skulle plugga sönder, men jag är ju så dum i huvet att jag gör annat tråkigt istället :S Så provet gick inte så jättebra. Och imorgon så har jag 5-timmars svenskaprov...underbart!

Men nog om det, det är ju mindre än 2 veckor till Paramore-konserten! Jag längtar något sjukt till det. Det blir min första konsert på gud vet hur länge, det ska bli så jävla kul! :D

Och den här akustiska versionen av Dirty Little Secret är så sjukt hysteriskt bra!


A snowflake fell and it felt like a kiss

Sent en söndagsnatt nu. Borde kanske sova, men istället ligger jag under täcket med en kopp varm choklad med vispgrädde i handen, lyssnar på musik och stirrar ut i den mörka natten. Visst låter det poetiskt? Skulle kunna vara början av en dikt. Så vackert haha.

Sen har ju AIK vunnit dubbeln :D Vilket för er som skiter i det betyder att man vinner både ligan och cupen samma år. Jag har därför studsat av glädje hela veckan i stort sett! Jag har varit med om två SM-guld förut, 1992 och 1998. Båda gångerna var jag dock för liten för att minnas det, så det här var första gången "på riktigt" eller hur man ska säga, och jag blev så jävla glad. Jag kunde tyvärr inte vara i Göteborg och se dom vinna, så jag stod på en tågstation och lyssna på radio, och det var inget litet glädjetjut jag gav ifrån mig när slutsignalen gick ^^

Sen innan jag går och lägger mig på riktigt så måste jag ge en känga åt SL, och deras tåg som inte varit i tid en enda gång på morgonen senaste 2-3 veckorna. Hur fan kan dom bli så förvånade att det blir kallt varje år? Någon borde berätta för dom att vi faktiskt bor i Sverige, och att här finns något som kallas för "vinter". Jag kommer behöva ta ett tåg tidigare sen när snön kommer, då blir det ännu mer kaos.

Kidnap the Sandy Claws

I'm happy :D Mycket nya skivor köpta nyligen, mycket mycket bra! På min födelsedag så fick jag 500 kronor rabatt på Åhléns, så efter skolan drog jag in till stan och dregla loss :) Det blev 4 skivor till slut, och jag är väldigt nöjd med alla. Jag köpte We Are Scientists - Brain Thrust Mastery, The All-American Rejects - Move Along, The Strokes - Is This It? och Paramore - Riot!. Har älskat Riot! hur länge som helst, men har aldrig köpt den, men nu ligger den där i skivsamlingen till slut :) Jag bryr mig inte om alla som säger att det är onödigt dyrt med skivor och att man kan ladda ner, det är inte alls samma sak att ha en skiva som att ha en fil på datorn. Det ger en helt annan känsla.

Sen börjar året gå mot sitt slut och jag som den nörd jag är har knåpat ihop 2 spellistor, en med det bästa från hela året och en med julhits! Döda mig nu om jag är tidig, men det närmar sig ju! I 2009-listan så kunde jag ju faktiskt lagt in hela Brand New Eyes skivan då den är helt fantastisk, men lite variation måste vi ju ha ;)



(Bilderna är länkar)

RSS 2.0