OMG!

Imorgon åker jag till England! So freakin' awesome! Lämnar hemmet vid 7 imorgon och kommer inte hem förrän tisdag kväll. Så nu sitter jag och laddar upp med att fylla på iPoden med massor med musik, allt jag kan tänka mig att lyssna på i England. Ska upp klockan 5.30 imorgon bitti, men det är det värt :D
Och på tal om England så var jag igår på världens största englandfans (antagligen) produktionskonsert. Det var Jossan och hennes klass som satt upp en konsert, och fy fan vad bra det var! Här går jag och tror att hon bara sjunger bra, när hon sjunger helt fantastiskt bra. Det var helt otroligt bra faktiskt :)
Men nu måste jag börja packa, så jag skriver när jag kommer hem på tisdag!

Fuck you very much!

Jävla skitsl, nu är jag riktigt trött på dom. Varför köper man ett busskort för 1500:- när man ändå inte kan använda det under vinterhalvåret. Tågen har varit helt fantastiskt dåliga hela dagen idag. Kommer till Karlberg på morgonen runt 8, och ser att 7.08 tåget inte ens kommit än. Och på kvällen när jag måste hem från att hinna med middagen s¨å är tåget en hel jävla timme sent! Och såklart så finns det där standardmeddelandet "Vi beklagar förseningarna.....". Jag skiter i om dom beklagar det eller inte, gör något åt det istället. Det var ju inte som att snön kom som en överraskning nu, dom har pratat om den i en vecka. Helt otroligt att de kan bli så sjukt överrumplade av det där blaskiga vita varje år.



Lite gladare nyhet är att det bara är 1 månad kvar till Allsvenskan, och jag längtar massor :D

Out in the blue

Nu har Jossan börjat blogga på engelska, så då tänkte jag börja blogga på spanska bara för att vara lika bra liksom.
Hola! Buenvenido a mi blog nuevo! Voy a escribir para unos minutes de que he hecho hoy. Este mañana me levanto a las ocho mas o menos...nej det här håller inte. Tog mig runt 5 minuter att skriva det där, och det är säkert fullt med fel.
Usch gårdagen var lite halvtråkig sådär. Sov ca 2 timmar natten till måndag, gick i skola 8 - 16, sen på väg hem så somnar jag såklart på tåget. Skulle av vid Karlberg men vaknar till i Älvsjö av en biljettkontrollant. Stapplar hem svintrött vid 6 på kvällen, lägger mig på sängen och somnar igen direkt. Vaknar igen halv 10 på kvällen och kommer på att jag har massor att plugga xD Känns som en lyckad dag.
Sen får snön gärna försvinna nu. Det är mysigt runt jul, men nu är det brun sörja som bara är jättejobbig. Jag vill ha sommar!

Vila i frid, svenska hjältar!

Usch usch usch imorrn ska jag ha tagit 24 bilder i fotografisk bild, och jag har inte börjat än!!! Panik! Haha, hur mycket jag än tar mig i kragen och säger att nu fan ska jag skärpa mig så slutar det alltid med att jag sitter dagen innan i panik och jobbar hela natten i stället. Nej Simon, det här håller inte!
Tycker att alla borde lyssna på det HÄR. Det är en intervju med Johan Palmlövs pappa, där han pratar om sin son
som dog nyligen i Afghanistan. Nu halvkänner jag ju den där familjen, och har varit hemma hos dom några gånger, och deras yngsta son går i min skola, men man behöver inte vara relaterad till någon av offren för att beröras av den här intervjun. Johan ingick i en fredsstyrka som var i Afghanistan för att se till att förhållandena blev bättre för befolkningen, när han och en av hans kompisar blev ihjälskjutna i ett bakhåll. Okej att det är krig där nere, och att folk dör i krig, men att de ger sig på en fredsbevarande styrka är bara sjukt.
Nej usch. Mina tankar går till hans familj och alla som är relaterade på något sätt.
Vila i frid
Johan Palmlöv 4 augusti 1981 - 7 februari 2010
Gunnar Andersson 19 oktober 1978 - 7 februari 2010

Home sweet home

Jag kände att det blev en väldigt lång dag för mig idag. Morgonlektionen var inställd, så jag började 11.15. Så jag kommer till Karlbers station 10.45 för att ta pendeltåget. MEN! Det visade sig att ett antal elledningar blivit nedrivna så att alla pendeltåg mellan Centralen och Spånga var inställda, så det var bara att åka hem igen. Så min skoldag tog slut redan innan den börjat. Känner att vårterminen är sååååå jobbig ;)

Så vad har jag gjort hela dagen? Inte särskilt mycket. Jag åt lunch, och sen har jag kollat på How I Met Your Mother. Det är btw världens bästa komediserie ^^ Ni som inte har sett den har verkligen missat något. Speciellt Barney är ju bäst.

RSS 2.0