This is halloween

Nu borde jag vara på en halloweenfest i Jakobsberg, men istället ligger jag här och kallsvettas och mår bajs efter att ha vaccinerat mig mot svinisen. Jag börjar undra om dom inte råkade ge mig svininfluensan istället för att skydda mig emot den. Egentligen är jag inte i en riskgrupp, men jag åkte dit på chans och jag fick minsann en spruta. Tveksamt om det var värt att missa festen ikväll dock ^^ Borde tänkt efter där. Men det här funkar det med, ska snart kolla på Nightmare before christmas, en helt underbar film som jag ser minst en gång vid den här tiden på året.

Nu kommer syrran och tjatar, så får sluta här :) Får hoppas att jag mår bättre imorrn.

Oh, what a day!

Jag ligger just nu över skrivbordet och halvsover är jag skriver det här. Jag borde nästan sova snart. Jag gick upp klockan 6.30 imorse för att jag skulle sitta i sekretariatet för Scorpions Cup (Innebandycup). Kom dit lite lagom sådär, runt kvart i 8, och märker snart att jag är ensam där, för min käre kompis Olof hade försovit sig en väldig massa timmar. Han kommer dock efter att jag ringt och väckt han. Klockan blir 11 och jag gör mig redo för att åka hem, men nte fan kommer dom som skulle sitta där efter mig nä :S Så vi får sitta där deras tid också, för man får inte lämna det obemannat. Till slut kommer jag därifrån vid 2-tiden, när jag suttit där 6 timmar istället för de tre man skulle behöva.

Annars så har inte så mycket hänt på lovet haha, har mest vilat, vilket jag behövde. Har tränat lite innebandy också :) och det har beslutats om att vi inte behöver spela med 93:orna längre, vilket är riktigt bra :) Och vi får tillbaka Roger som tränare, nu tillsammans med Peter som jag hade när jag var i 10-årsåldern, känns riktigt bra.

Sen har jag bestämt att jag vill pierca mig i ögonbrynet eller läppen, eller ta hål i öronen, och sen tatuera mig. Jag vet inte motiv elelr plats än men en tatuering vill jag ha. Får be någon som ritar bra att göra en bild med allting som betyder mycket för mig :) Jag vill inte göra någonting bara för att jag tycker det är snyggt, för det känns som det är något man kommer att ångra.

Avslutar med att visa hur galet bra Bele har varit hittills i serien ;)



How do you love me now?

Nu får jag nästan be om ursäkt! Har inte bloggat på två evigheter ungefär, ni måste tro att jag har dött eller något :) Anledningen till att jag inte skrivit ett skit är att min egen dator har gått sönder (igen), och det var något allvarligt, så min dator är på väg till Irland vid det här laget för lagning. Ingen aning om varför den måste ända dit men men.

Så vad har hänt av betydelse? Hmm, jag är lite glad, för jag fick MVG på Kemi och biologiproven, och VG på fysikprovet som jag tyckte var helt stört svårt! Så jag är nöjd :) Sen i fredags så hade vi insparksfest på NT, där vi "nollade" tvåorna och ettorna. Eller ja, det var ingen nollning direkt, några 3or hade skrivit låtar om dom. Men kul var det! Sen på lördagenså fyllde Jocke år så då var det debut på krogen för både han och mig. Måste dock säga att krogen är rätt så överskattad, dyr öl och allt!:o Menvi hade lite kul iaf :)

Ja vad har annars hänt, hmmm... Vi har bestämt datum för klassresa med engelskan TILL IRLAND!!!!!! Så kul, vi ska dessutom vara där under St.Patrick's day, när de firar för fullt :D kommer bli stört kul. Det är inte förrän i mars nån gång, men jag längtar redan! Och det är ju lov! :D Jag ska göra högskoleprovet imorrn, som jag absolut inte ser fram emot, skulle mycket hellre gömt mig i Jossans resväska och åkt med till Tyskland :(


We will be victorious (some other time)

Åh måndagkväll, alltid lika hemskt haha. Jag hade två korpmatcher idag, med två olika lag, och det blev 2 förluster. Så lyckad jag känner mig just nu. Första var med det laget jag brukar spela i, då mötte vi BK Kompass och förlora med 4-0 illa nog. Sen fick jag sitta i minusgrader i en blöt gräsbit och vänta en timme på att det andra laget skulle komma. När de väl kom så hade jag ingen känsel i varken händer eller fötter. Svensk höst är för kall för min smak :S Nåväl vi förlorade med 1-0 efter ett riktigt skitmål -.- Men så kan det gå!

Jag vill ge en tumme upp till vissa skivor som är nya för i år. Förutom Paramore så har ju faktiskt en hel del andra bra album släppts, även om de inte är i närheten av lika bra. Då tänker jag främst på Muse nya album, som iaf jag tycker är grymt bra. Fast det är alltid så med Muse, jättebra vid första genomlyssningen men man tröttnar rätt snabbt ^^
The Resistance

Men nu ska jag sova!




I've got no words to say

Nu kom den äntligen! En ny låt av killarna från min skola :) Another Friday presenterar Popular Girl.


Förlåt för två korta inlägg, men så får det bli :)

And here is Paramoooore...!

Gjorde en typ "poster" till Paramorekonserten. Vet inte om den blev bra men lägger upp ändå :) Hela fick inte plats här så klicka på länken så syns den. Är lite nöjd ändå.

PARAMOREPOSTER

Kommentera gärna :)

Ba da ba ba da ba da

En liten låttext kom tillbaka, se där! Från en väldigt bra låt! 10 kronor på att Jossan vet precis vilken låt det är! Jag var ledig idag! Det var mycket skönt :D Istället för att åka till skolan runt 8, så stanna jag kvar i sängen, myste (eller heter det mös? hmmm) och kolla filmer tills efter 12 nån gång... Det var faktiskt precis vad jag behövde efter 5 prov på två veckor :) Så nu mår jag bra och är glad igen haha.

Hmm, jag publicerade aldrig det här förut, så jag fortsätter skriva på samma haha. Det innan är skrivet i tisdags, när jag var ledig. Idag däremot så hade vi "forskardagen" på Stockholms Universitet. Det gick ut på att man fick välja 3 av 35 olika föreläsningar och lyssna ^^ Jag lyssnade på 4, bara för att jag hade en jobbig håltimme så jag lika gärna kunde lyssna på den också :) Det var rätt kul faktiskt. Jag gick på en om Buddhism, en om koagulation av blodet (som var jättetråkig!), en om hur mjölkpaket framhäver den svenska kulturen (ASFLUMMIG) och till sist en om nazityskland på film. Den om nazityskland var helt klart den bästa. Riktigt bra föreläsare också :) Fast det kan ju vara för att andra världskriget alltid har intresserat mig. Längtar tills vi läser om det i historian!



Orkar inte låtrader längre!

Hmm, bloggen kidnappad igår ser jag :o Måste börja låsa efter mig tror jag allt... Men aja, som ni ser så orkar jag inte skriva låtrader längre, lite meningslöst och hänger inte alls ihop med inläggen alltsom oftast, blir förvirrande om ni (för jag har väl nååågra läsare) mot all förmodan skulle vilja läsa nåt inlägg en andra gång! Men nu blev jag väääldigt negativ här så börjar med nåt lite positivare :)

JAG HAR PARAMORES NYA SKIVA!!!! Brand New Eyes heter den för folk som inte vet. Jag åkte in till stan och köpte den på Bengans under min håltimme. Hämtade också ut min biljett till Paramore! Underbart! Det är nog bland det bästa jag någonsin hört, helt sjukt galet bra. Varenda spår är en väldigt stor mängd underbar. Jag ska ha någon av låtarna på min begravning, och en annan på mitt bröllop, så det så! Jag verkar så beroende av paramore ^^ Och det stämmer väl antagligen.

Hade historiaprov idag, och det var lätt lätt lätt :D Till stor del för att jag faktiskt kunde provfrågorna redan dagarna innan! Tacka gud för lata lärare som inte orkar göra olika prov till alla klasser! Så jag visste 8 av 12 frågor redan innan. Kalla det fusk om ni vill, jag tyckte bara att det var skönt ^^ Kemiprov imorrn, och födelsedag! :D Så det blir plugg idag också.

UNDERBAR BILD!


RSS 2.0