Högskoleprovet!

Så nu har man plågat sig igenom högskoleprovet än en gång. Klev upp halv 7 och kom hem runt 5 på eftermiddagen, en heldag! I höstas gick det ganska mycket åt helvete då jag inte kunde ett enda ord typ (13 av 40) och fick 1,2 i poäng. Men nu gick det bättre :D Rättade det nyss via text-TV och fick 100 av 122! Och enligt normeringstabellen från i höstas ger det 1,8 av 2 i poäng! Vilken lättnad! Fick färre fel på hela provet nu än vad jag hade på bara ordkunskapen i höstas.

Men det här betyder att om jag får 1,8 så kan jag i princip komma in på vilken utbildning jag vill på högskolan! Nej nu är jag så glad så glad.

Welcome to mystery

Påskhelgen snart slut, och för en gångs skulle så känns det som att lovet går långsamt. Det kanske är allt godis man proppar i sig så att man blir hyperaktiv och hinner med ovanligt mycket? Vem vet, men det här lovet har redan varit längre än hela jullovet var känns det som, och det är ju bara positivt ^^
Har verkligen ont i hela kroppen just nu, och mitt vänstra knä är blått och svullet. Jag känner mig trasig. Jag var nämligen i slagsmål med 15 MC-killar på krogen. Jag fick lite slag, men ni skulle sett dom, ingen vacker syn. Nej men jag har spelat innebandy, inte lika manligt, men bra mycket roligare. Jag, David, Jocke, Einar och Axel spelade på skoj mot ett gäng brandmän på 2 meter och 100 kg muskler, och då svider det lite i närkamperna! Men vi vann iaf :D
Och för att byta ämne lite smått igen så jag nu äntligen sett Sherlock Holmes, och den var så bra!!! Jag satt och tyckte om varenda sekund av filmen, och allt var verkligen enormt bra! Kommer att se den många gånger till eftersom den är på datorn :D (Ingen nedladdning här inte (A) )

RSS 2.0